Választás

2024.03.09. 20:33

Grőber Attila az ellenzék polgármesterjelöltje Pápán

A Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd, a Magyarország Zöld Pártja, a Magyar Szocialista Párt és a Momentum Mozgalom Grőber Attilát indítja a júniusi pápai polgármester-választáson – derült ki az ellenzék és a Közösen Pápáért Egyesület sajtótájékoztatóján.

Haraszti Gábor

Gőgös Zoltán, Barabás Richárd, Schmuck Erzsébet, Grőber Attila, Dobrev Klára és Orosz Anna változást sürget Pápán Fotó: Haraszti Gábor

A Jókai Mór Művelődési Központ előadótermében a pápai jelölt mellett jelen volt Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője, Orosz Anna, a Momentum alelnöke, Schmuck Erzsébet, Magyarország Zöld Pártja társelnöke és Barabás Richárd, Újbuda alpolgármestere. Az összejövetelen Grőber Attila hangsúlyozta, liberális a tanítványaival, konzervatív a hitében, patrióta a hazájában és szociáldemokrata a hátrányos helyzetűekkel. A politikus bejelentette, megválasztása esetén női alpolgármestere lesz, aki a civil szférából érkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában