Konferencia

2024.03.19. 13:00

Kulturális híd épül Sümegen

Kulturális híd építése Sümeg térségben címmel kulturális hálózatépítési konferenciát rendeznek március 21-én, csütörtökön Sümegen, a Hotel Kapitányban. A rendezvény célja, hogy összehozza a térség kulturális szereplőit, erősítse az együttműködéseket és a közös gondolkodást.

Szijártó János

A délelőtt 10 órakor kezdődő konferencián Végh László, Sümeg polgármestere és Novák Irén, a Nemzeti Művelődési Intézet ügyvezetője köszönti a résztvevőket. A témák között szerepel a kulturális gazdaságfejlesztés és hálózatépítés, a mentorprogram, továbbá a térségek fejlesztési, együttműködési lehetőségeiről is szó esik. Bemutatkozik Nemeshany, Káptalanfa, Gógánfa, Csabrendek, Megyer és Veszprémgalsa, valamennyi település a kultúra terén megvalósított jó gyakorlata okán. Délután sajtótájékoztatót tartanak a Táj-Kapocs az Együttműködő Közösségekért Alapítvány, Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, Mayer Gábor területfejlesztési államtitkár és Oszkai Réka, a Táj-Kapocs Alapítvány kuratóriumának elnöke részvételével. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában