Autósok, figyelem!

2024.03.12. 17:30

Útfelújítások Veszprémben – indul a második ütem

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a lakosságot, hogy a nagy felületű útfelújítások második ütemének részeként több útszakaszon elindul a fejlesztés március 18-án.

Benkő Péter

Egyrészt megkezdődik a Megyeház tér–Kórház utcai csomópont útfelújítása, amelyet a kivitelezés idejére lezárnak. A Kórház utca ezen idő alatt zsákutca lesz, behajtani a gyorsétterem felől, azaz a Mártírok úti körforgalomból lesz lehetséges.

Az útfelújítás a Megyeház tér és a Kórház utca csomópontját is érinti
Az útfelújítás a Megyeház tér és a Kórház utca csomópontját is érinti
Fotó: Benkő Péter/Napló

A kétirányú forgalom biztosítása érdekében a Kórház utcában megállási tilalom lesz érvényben, parkolásra nem lesz lehetőség. Az Egyetem utca felől érkező forgalmat az Iskola utcára terelik. A Mártírok útja, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Mindszenty József utca terelő úton, az Óvári Ferenc utca irányából a Brusznyai Árpád utcán keresztül lesz elérhető. A kivitelezés előre láthatóan három hétig tart.

Ugyancsak elkezdődik, várhatóan szintén március 18-án a Gyulafirátót, Szőlőhegy utca felújítása, melynek kivitelezése előreláthatólag tíz napig tart majd. Március 19-én pedig elkezdik a Kisréti utca útburkolat-felújítását a déli vasúti átjárók között. A munkálatok várhatóan három hétig zajlanak. Minden munkaterületen a kivitelezők a lakosság türelmét, megértését kérik, valamint azt, hogy az érintett utak, járdák közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában