hétköznapi hősök

2017.12.11. 10:00

Buszmegállóban lett rosszul egy ember Várpalotán

Várpalota egyik buszmegállójában lettem rosszul, de nem ájultam el – kezdi levelét a beteg, aki a várpalotai mentősök emberséges és odaadó munkáját szeretné megköszönni.

Sövényházi János

Egy hölgynek szóltam, hogy rosszul érzem magam – olvasható a levélben, amelyet az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán tett közzé. – Jöttek többen is, majd lefektettek a padra, és mentőt hívtak. Öt perc alatt oda is értek. Nagyon kedvesek, emberségesek voltak velem a mentősök. Betettek a mentőbe, vérnyomást mértek, EKG-t végeztek, vércukrot mértek, majd kórházba szállítottak.

Én a mentősök emberséges, odaadó munkáját szeretném megdicsérni, mert ők mindent elkövettek, hogy engem jobb állapotba hozzanak. Meg is említettem nekik a mentőben, hogy vannak olyan betegek, akik nem köszönetet mondanak a segítségükért, hanem megverik vagy kirabolják őket. Ezeket az embereket elítélem. Megkérem önöket, hogy dicsérjék meg őket, segítő odaadó munkájukért. Én csak fejet tudok hajtani ilyen szolgálatkész emberek előtt.

Munkájukhoz nagyon sok erőt, egészséget szeretnék kívánni, boldogság és szeretet övezze életüket!

Tisztelettel:

M. M.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában