top 100

2017.11.19. 21:36

Immár 11. alkalommal jelent meg a TOP 100+200 kiadvány

A magyar gazdaság ötödik éve tartós növekedési pályára állt, és töretlenül fejlődik. Veszprém megye ugyancsak jól teljesít. Mindez a Veszprém megye gazdaságát elemző kiadványa, a TOP 100+200 bemutatója kapcsán hangzott el.

Sokan voltak kíváncsiak a megye gazdasági eredményeit bemutató kiadványra Fotó: Pesthy Márton

Immár 11. alkalommal jelent meg a megye éves gazdasági eredményeit összefoglaló kiadvány, a TOP 100+200. Az informatív kötet ezúttal is a Központi Statisztikai Hivatal (KSH), a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VKIK), a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága, valamint a Napló Szerkesztősége közös gondozásában készült el. A kötetet ünnepélyes keretek között mutatták be.

Sokan voltak kíváncsiak a megye gazdasági eredményeit bemutató kiadványra Fotó: Pesthy Márton

A magyar gazdaság 2013 óta növekedési pályára állt, és töretlenül fejlődik, mondta az ünnepélyes bemutató kapcsán szervezett gazdasági fórumon Freid Mónika, a KSH Tájékoztatási Igazgatóságot irányító elnökhelyettese. A kiadvány arra jó, hogy elemző módon közelíthessük meg a megyében zajló gazdasági folyamatokat, fogalmazta meg dr. Markovszky György kamarai elnök. Dégi Zoltán, a NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága igazgatója hangsúlyozta, ha látjuk a megye 300 legnagyobb árbevételű cégének teljesítményét, a megye gazdasági folyamataival is tisztában lehetünk.

A hagyományoknak megfelelően a rendezvényen két vállalkozás filmes bemutatójára is sor került. Ezúttal a nemesvámosi GNSZ Kft.-vel, valamint Tóth Béla (Balatonakali) egyéni vállalkozóval ismerkedhettek meg a résztvevők.

A gazdasági fórum ezúttal is elismerések átadásával zárult. A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Napló Szerkesztősége által alapított az Év Vállalkozása Díjat nagyvállalat kategóriában 2017-ben az MTD Hungária Kft. vehette át, Az Év Vállalkozása Díjat kisvállalalati kategóriában pedig a Csatári Plast Kft.-nek adományozták a kiírók. A Pannon Egyetem és a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által életre hívott „Kutatás-Fejlesztési és Innovációs” Díjat 2017-ben a Transmoduls Kft. kapta meg.

(Összeállításunk a IV– VII. oldalakon)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában