megköszönte a támogatást

2018.04.20. 19:59

Átvette megbízólevelét Ovádi Péter

Mindent megteszek Veszprém és térsége fejlődéséért. Számíthatnak rám, mondta Ovádi Péter megválasztott országgyűlési képviselő megbízólevelének átadásán.

Balla Emőke

Ovádi Péter megbízólevelének átadása

Földesi Csaba, Veszprém megye 1-es számú Országgyűlési Egyéni Választókerület Választási Bizottságának elnöke ismertette az április 8-i választás eredményét. A választókerületben tizenhat jelölt kérte nyilvántartásba vételét, a bizottság nyolc jelöltet vett jogerősen nyilvántartásba, egy jelölt visszalépett, így hét jelöltre lehetett szavazni. Földesi Csaba megköszönte a választási iroda szakszerű munkáját, a kerület 92 szavazókörében zavartalan volt a választás, rendkívüli esemény nem történt. A bizottság április 14-én megállapította, hogy a választás érvényes és eredményes volt, a megválasztott képviselő Ovádi Péter, a Fidesz-KDNP jelöltje, aki a voksok 48,75 százalékát kapta, 25 920 szavazatot.

A városházán tartott ünnepi alkalmon – ahol Oberfrank Pál színművész, a Petőfi Színház igazgatója három verset adott elő, Ladányi Csenge, a Csermák zeneiskola növendéke fuvolán játszott – elhangzott, hogy Veszprém megyében elsőként Ovádi Péter veszi át megbízólevelét. A képviselő megköszönte mindenkinek a támogatást, önkénteseknek, munkatársaknak, polgármestereknek és családjának, mely a kampányidőszakban is mellette állt. Azt mondta, mindent megtesz Veszprém és a térség fejlődéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában