Szolgálatként végzi munkáját

2017.11.15. 19:30

Vájer Lászlóné bölcsődevezető vehette át az idei Hornig-díjat

A veszprémi közgyűlés 2000-ben döntött arról, hogy a személyes gondoskodást nyújtó szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi ellátás területén, vagy a szociálisan rászorulók támogatását felvállaló civil szervezetekben, társadalmi szervezetekben tevékenykedő személyek munkáját Hornig-díjjal jutalmazza, amit 2001 óta adnak át.

Napló-információ

Vájer Lászlóné Porga Gyula polgármestertől vette át az elismerést Fotó: veszprémi önkormányzat

Az elismerést idén Vájer Lászlóné kapta, aki 1987 óta dolgozik a veszprémi bölcsődék intézményrendszerében. Szakmai munkáját csoportban kezdte, majd a Módszertani bölcsőde vezetőhelyettese lett. 2009 óta bölcsődevezetőként dolgozik. Nemcsak a gyakorlati munkában, hanem a jövő nemzedék kinevelésében is aktív szerepet vállal, 2005-ben tereptanári képesítést is szerzett.

Vájer Lászlóné Porga Gyula polgármestertől vette át az elismerést Fotó: veszprémi önkormányzat

Gyermekszeretete, családcentrikus szemlélete egész pályafutását végigkísérte. Munkáját a megbízhatóság, pontosság, együttműködés jellemzi. Szakmájában tudatos, elhivatott, lelkiismeretes. A veszprémi bölcsődék munkáját folyamatos tanácsadással, szakmai megfigyeléssel, vezetői konzultációval segíti. Elfogadással, szeretettel, kitartással valódi szolgálatként végzi munkáját, az ellátott gyermekek érdekeinek képviseletét. Fontosnak tartja az érzékeny egymásra figyelést, a csapatmunka megvalósítását, a jó munkahelyi légkör megteremtését. Kollégái felnéznek rá, tisztelettel, szeretettel fordulnak felé.

A város közgyűlése idén a gyermekjóléti ellátásban végzett lelkiismeretes, példamutató tevékenysége, magas színvonalú szakmai munkájának elismeréseként Hornig-díjat adományozott neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában