Hírek

2013.11.12. 19:00

Műtétre vár a kis Bálint

Alig néhány napja, a szombati Naplóban írtunk a veszprémi Kiss Bálintról, a kilenc és fél éves kisfiúról, aki különleges betegségben szenved és életmentő műtétre vár. Túlzás nélkül mondható: azóta megmozdult szinte az egész megye.

Barták Péter

A szerkesztőségünkben folyamatosan érdeklődnek, a család nem győzi a hozzájuk forduló ismerősök, barátok biztatását fogadni. Az iskolában, ahol Bálint tanul, szintén elhatározták, hogy ilyen formában is segítenek, bízva abban, hogy karácsony előtt minél nagyobb összeget utalhatnak át a Napló számlájára.

Még külföldről is jelezték, hogy segíteni akarnak riportunk nyomán. Érdeklődésükre és mások tájékoztatására közöljük: a megadott számla tulajdonosa a Naplót is megjelentető Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.

Tehát nem másokon keresztül, hanem - ahogyan olvasóink az elmúlt években már megszokhatták közvetlenül mi magunk adjuk át az összegyűlt adományt a kiválasztott családnak, és később nyomon követjük annak felhasználását, beszámolunk a remélhetőleg sikeres műtétről, a kis Bálint további életútjáról.

A számlát az MKB Bank vezeti. Külföldről történő utalás esetén a SWIFT/BIC kód MKKBHUHB, a számlaszám: HU77–10300002– 10583135–49020126.

A számlára utalt adományok pillanatnyi összegéről rendszeresen beszámolunk. Szívesen fogadjuk és közöljük a hozzáfűzött üzeneteket is a [email protected] e-mail címen.

Biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink segítségével sikerül a különleges kór, a neurofibromatózis elleni műtéthez szükséges, több mint egymillió forintot összegyűjteni. Így volt ez olvasóink jóvoltából annak idején az ajkai Hacher Patrik, a várpalotai Lájer Szilvia és a badacsonyörsi Pálffyné Halász Nóra megsegítésével. Nekik az adománnyal reményt adtunk karácsonyra.

Legyen így Kiss Bálint esetében is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!