kiváló munka, kitűnő együttműködés

2020.02.24. 16:00

A tavalyi évet értékelték a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságnál

Kiválóra értékelte Pozsgai Zsolt vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) tavalyi teljesítményét, majd az idei feladatokról is beszélt a VMRFK évértékelőjén a rendőrségnél nemrég, tudtuk meg Aradi Virág megyei rendőrségi sajtószóvivőtől.

Kovács Erika

Fellegi Norbert ezredes, a VMRFK vezetője az állomány tavalyi munkájáról kiemelte egyebek mellett a bűncselekmények országosan is kimagasló felderítését

Az állomány tavalyi munkájáról kiemelte Fellegi Norbert ezredes, a VMRFK vezetője a bűncselekmények országosan is kimagasló felderítését, a megelőzést, valamint a közös munkát az együttműködő partnerekkel.

Fellegi Norbert ezredes, a VMRFK vezetője

Idénre célként fogalmazta meg a közlekedés biztonságának javítását, az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrését, a lakosság, illetve a vendégek szubjektív biztonságát, különös tekintettel az idegenforgalmi időszakra.

Pozsgai Zsolt vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes Fotó: rendőrség

Köszönettel beszélt az állomány szakszerű munkájáról, majd méltatta az együttműködést a társszervekkel, a polgárőr egyesületekkel, a civil szervezetekkel és az önkormányzatokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában