Apatusa és lufibohóc

2019.09.17. 07:00

Családi napot szervezett alkalmazottainak a csóti fémárugyártó cég

Gazdag programkínálattal, egész napos családi rendezvénnyel kedveskedett alkalmazottainak a helyi fémárugyártó cég.

Laskovics Márió

A színes programokon túl ízletes falatokat is kínáltak a dolgozóknak és családtagjaiknak

Fotó: Laskovics Márió/Napló

Idén is megszervezték a Schweitzer-cégcsoport Magyarországon működő cégeinek együttes családi napi rendezvényét a közelmúltban a focipálya melletti területen. Az eseményen minden korosztály megtalálhatta a számára izgalmas programokat – tudtuk meg Sághegyi Katalin PR- és HR-vezetőtől.

A gyerekeket ugrálóvár, lufibohóc, pedálos autózás és sok izgalmas hagyományőrző játék várta, emellett lehetőség volt sétakocsikázásra, lovaglásra, valamint a rendőrség által bemutatott eszközöket is kipróbálni, és kisvonattal körbejárni a rendezvényt. A színes programokon túl ízletes falatokat is kínáltak a résztvevőknek.

Mivel a cég fontosnak tartja az egészségmegőrzést, és támogatja a helyi sportokat, gyógymasszőrök, grafológus voltak a vendégek, a sportbemutatót pedig a pápai Pizsama Dojo Kyokushin Karate Club tartotta Molnár Zsolt vezetésével. A családoknak több kategóriában is hirdettek versenyeket, mint például az Apatusa vagy a Családi kupa, melyek győzteseit értékes díjakkal jutalmazták.

A színes programokon túl ízletes falatokat is kínáltak a dolgozóknak és családtagjaiknak
Fotó: Laskovics Márió/Napló

– Fontosak az ilyen rendezvények, mivel itt oldottabb keretek között tudnak a kollégák egymással és családjukkal közösen néhány felhőtlen pillanatot eltölteni. Szeretnénk az itt élő fiataloknak megmutatni, hogy miért lehetünk számukra vonzók, és miért érdemes ehhez a közösséghez csatlakozni. A lebonyolításban most is nagy segítségünkre voltak az önkormányzat, az iskola tanárai, valamint a helyi kisvállalkozók – fűzte hozzá Sághegyi Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában