Tagtoborzó

2019.03.24. 12:03

Évindítót tartott a Balaton Környéki Nagycsaládos Egyesület

Szimpatikus és energikus emberekkel találkozhatnak a tagok az egyesületben és sok előnye van az országos nagy közösséghez való tartozásnak, amely rengeteg kedvezménnyel és érdekes programokkal is jár.

Molnár Sándor

Tagtoborzó összejövetelt tartott a Balaton Környéki Nagycsaládos Egyesület, amelyre meghívták a már meglévő és az egyesület iránt érdeklődő barátaikat és ismerőseiket is. Az elsődleges céljuk az volt, hogy megismertessék a három, vagy több gyermeket nevelő szülőkkel az országos nagycsaládos egyesület által, illetve a tagegyesületük által nyújtott lehetőségeket. Meghívták a találkozóra Budai Angelikát, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének régiós titkárát, valamint Bazsó Gabriellát a KÖSZI, Szendrei Szilárdot a Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület és Kandikó Ritát a Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület képviseletében, hogy ők is bemutathassák az általuk nyújtott lehetőségeket.

A kisgyermekek is örömmel vettek részt a találkozón, ahol játszóház várta őket

Horváth Zoltán a Balaton Környéki Nagycsaládos Egyesület elnöke elmondta, hogy a tavaly augusztusban alapított egyesületnek ez az évindító rendezvénye. 13 családdal indultak, de azóta már sokan jelezték, hogy szeretnének csatlakozni. Az első évben csak közösségi rendezvényeket terveznek, később már táborokat is szerveznek és ösztöndíjakkal is segítik majd a tagságot. Barnag a székhelyük, de a helyi és környező településeken élő nagycsaládosok mellett vannak tagjaik Veszprémből, Balatonakarattyáról és Csopakról is.

Horváth Zoltán elnök köszöntötte a résztvevőket

A tagság előnyeiről az elnök elmondta még, hogy nagyon szimpatikus és energikus emberekkel találkozhatnak itt és sok pozitívuma van az országos nagy közösséghez való tartozásnak, amely rengeteg kedvezménnyel és érdekes programokkal is jár.

Kiemelte azt is, hogy kortalan a nagycsaládosok egyesülete, tehát bárki csatlakozhat hozzájuk, aki minimum három gyermeket nevel, vagy nevelt, ezért akár nagymamákat is várnak. A szervezők játszóházzal és finomságokkal is készültek a családias rendezvényre, amelyre elhozták a gyermekeiket is. Zárásként a Mézengúzok Gyermekzenekar szórakoztatta a résztvevőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában