A biztonságunk a tét

2017.11.13. 10:00

Lakossági fórumot tartottak a Soros-tervről

A Soros-tervvel kapcsolatban elindult nemze-ti konzultációnak az a legfontosabb kérdése, hogy a magunk számára az elmúlt években kivívott biztonság fenntartható-e.

Polgár Tibor

Kovács Zoltán mutatja a nemzeti konzultációs kérdőívet, amit informatívnak és könnyen megválaszolhatónak nevezett. Mellette Cser-Palkovics András Fotó: Polgár Tibor

Ez akkor lesz fenntartható, ha mi dönthetjük el, kik-kel kívánunk együtt élni.

Így foglalta össze a kormányzat aktuális nemzeti konzultációjának jelentőségét Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a Fidesz pápai csoportja által szervezett lakossági fórumon a JMSZK színháztermében. A rendezvényt megelőző sajtótájékoztatón Kovács Zoltán országgyűlési képviselő elmondta, a napokban Veszprém megyébe, így Pápára is megérkeztek a Soros-tervről szóló konzultáció kérdőívei, amik a mostani fórumhoz hasonlóan bemutatják, mit jelent és milyen súlyos veszélyeket rejt a magyar származású amerikai milliárdos migrációpárti programja. Kovács Zoltán megjegyezte, a kérdőív kitöltése és visszaküldése muníciót jelenthet Magyarország megvédéséhez.

Kovács Zoltán mutatja a nemzeti konzultációs kérdőívet, amit informatívnak és könnyen megválaszolhatónak nevezett. Mellette Cser-Palkovics András Fotó: Polgár Tibor

Cser-Palkovics András ki-emelte, a kormányzat tántoríthatatlanul vallja, hazánk nem válhat bevándorlók országává, és továbbra is meg kívánják őrizni azt a jogot, hogy kizárólag a magyar emberek dönthessenek róla, kikkel kívánnak együtt élni. Székesfehérvár polgármestere úgy fogalmazott, tapasztalataik szerint a biztonság kérdése a mai világban alapvető, kulcsfontosságú témát jelent, és Magyarországon a migráció, a határvédelem megítéléséről a lakosság szintjén közmegegyezés van – pártszimpátiától függetlenül.

Cser-Palkovics kifejtette: a Soros-terv szerint évente egymillió illegális bevándorló érkezne Európába, a NATO becslései alapján pedig 2020-ig Észak-Afrikából 60 millió migráns indul útnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában