Pápa

2014.02.17. 09:47

Bauer Tamás Pápán

A kampány során arra törekedtem, hogy a maihoz hasonló rendezvényekkel is igazoljuk, hogy a baloldali összefogás nem kényszerházasság, hanem egy közös cél érdekében létrejött előzetes koalíció kötés.

Nagy Imre

Ebben a választási rendszerben más formációnak esélye sincsen arra, hogy kormányváltó erőként fellépjen. Ezekkel a gondolatokkal üdvözölte a Pápára látogató Bauer Tamást Gőgös Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselő-jelöltje a péntek délutáni, Kerecsényi Zoltánnal, a DK választókerületi elnökével  közösen tartott sajtótájékoztatón.

Bauer Tamás közgazdász, a DK alelnöke az összefogás támogatóinak, szimpatizánsainak tartott fórumot a délután folyamán. Mint a rendezvény előtt mondta, az összefogás elengedhetetlen feltétele annak, hogy az ország érdekében megtegyék azt, amit meg kell tenni.

– Nincs ma demokrácia Magyarországon, és azért is indultunk közös harcba, hogy újra legyen. Azt a rendszert, ahol a törvényt igazítják az első ember akaratához, és nem az ő akarata igazodik a törvényhez, azt nem demokráciának hívják, hanem önkényuralomnak... Ezt meg kell szüntetni. Ahol fölfüggesztik az alkotmánybíróság költségvetéssel és adóval kapcsolatos jogait, ott el lehet kobozni hárommillió ember nyugdíjcélú megtakarítását. A pénz eltűnt, az államadósság nem csökkent. Ez történik egy országban, ahol önkényuralom van – fogalmazott a DK alelnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!