Pápa

2013.10.03. 08:25

Hátrányban a falusiak

Két témáról tartott sajtótájékoztatót Orbán Imre, a Jobbik pápai szervezetének elnöke Pápán a minap. Az egyik a Pápai Rendőrkapitányságot, a másik dr. Kovács Zoltán kormánymegbízottat szólítja meg.

Nagy Imre

- Az elmúlt héten az egyik pápai bűnöző megfenyegette a Jobbik pápai alelnökét, majd autójával követte őt a városban. Mivel nem talált rajta fogást, ráküldte a rendőrséget. A rendőrök elismerték, hogy bejelentésre szondáztatták meg alelnökünket. Ezért kérdezem Szappan Csaba rendőrkapitánytól remélem, a kérdésem még nem számít rágalmazásnak - ki irányítja a Pápai Rendőrkapitányságot, a pápai bűnözők, vagy a rendőrség? _ tette fel a kérdést Orbán Imre.

- Pápát is elérte a rezsicsökkentést dicsőítő roadshow. Az első Orbán-kormány idején és a mostani kormányzati ciklus első két évében miért nem volt fontos a Fidesznek a magyar családok védelme? Kovács Zoltán részéről amúgy is furcsa az aggódás, amikor minden megszorítást, adó- és járulékemelést megszavazott a Parlamentben. A városi emberek igénybe tudják venni a rezsicsökkentést, de a szénnel, fával fűtő falusiaknál szociális alapon létezik a kompenzáció. Ez súlyos diszkrimináció - fogalmazott a helyi elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!