Rendőrségi

2016.12.25. 18:03

Robbantással fenyegetőztek Ajkán? (frissítés)

Ajka - Több olvasónk is azzal hívott fel, hogy valaki robbantással fenyegetőzött Ajka csingeri városrészében, december 25-én este, és lövéseket is lehetett hallani.

Kovács Erika

Olvasóink több rendőrautót, és ahogy fogalmaztak, TEK-eseket is láttak a helyszínen, akik elmondásuk szerint nagy erőkkel vonultak ki. Információink szerint az elkövetőt elfogták.

A rendőrségtől kértük az információk megerősítését, válaszukra várunk. Megkérdeztük a katasztrófavédelmet is, Bakos György szóvivő közölte, tűzoltók is vonultak a helyszínre, de többet az esetről nem mondott.

Egy szemtanú, Csalló Zoltán lapunknak elmondta, több rendőrautót is látott érkezni a helyszínre, rajtuk kívül látott még egy mentőautót és egy orvosi kocsit, aztán jöttek a tűzoltóautók is.

Frissítés, 20.01 - A rendőrség képviseletében Orosz Katalin szóvivő közölte: arról érkezett bejelentés 2016. december 25-én délután, hogy Ajkán egy lakásból lövésnek tűnő hang hallatszódott ki, valamint egy férfi hangoskodott. A helyszínen megjelentek az Ajkai Rendőrkapitányság és a Terrorelhárító Központ munkatársai. A helyszínen lövést nem adtak le.

Az Ajkai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 53 éves férfi ellen.

- A folyamatban lévő eljárás érdekeire tekintettel egyéb információt nem áll módunkban közölni - hangsúlyozta a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!