regionális futsalbajnokság

2018.05.22. 10:48

Újra NB II-es Tihany!

Kivívta az NB II-es szereplés jogát a Tihanyi FC, amely pályaválasztóként legyőzte rájátszásbeli ellenfelét a futsal regionális bajnokság nyugati régiójában.

Horváth Gábor

A tihanyiak Új Tamás (fehér mezben, elöl) góljával szerezték meg a vezetést és magabiztos sikert arattak Fotó: Penovác Károly / Napló

A tihanyiak csoportjuk megnyerését követően a Városgazda együttesét kapták a rájátszásban a regionális futsalbajnokságban. A párharc tétje az NB II-be kerülés volt, az első meccsen, a fővárosban 6:6-os döntetlent játszottak a felek.

A tihanyiak Új Tamás (fehér mezben, elöl) góljával szerezték meg a vezetést és magabiztos sikert arattak Fotó: Penovác Károly / Napló

Az alsóörsi visszavágón a Tihanyi FC magabiztos teljesítménnyel rukkolt elő és kivívta a feljutást.

Eredmény: Tihanyi FC-Városgazda 3:0 (0:0). Alsóörs. V.: Wittner, Ibriszk, Szabó. Tihanyi FC: Mits – Új, László, Bacsák, Bakay. Csere: Endresz, Jónás, Dévényi, Márton, Imre, Horváth, Németh, Weisz. Edző: Németh Gábor.

Gólszerző: Új, Weisz, László.

Németh Gábor: – Úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg a párharcot és jutottunk fel. A második meccsen fegyelmezettebb teljesítményt nyújtottunk. Gratulálok a fiúknak, köszönjük a vezetőség támogatását!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában