Örülhetnek a texasi diákok

2019.08.29. 23:42

Matthew McConaughey visszatér az egyetemre

Professzorrá lépett elő a színész.

US actor Matthew McConaughey arrives for the Los Angeles premiere of "The Beach Bum" at the Arclight cinemas on March 28, 2019 in Hollywood. (Photo by Chris Delmas / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Matthew McConaughey visszatér az egyetemére. A most 49 éves filmsztár 1993-ban végzett a Texasi Egyetem filmes szakán, most pedig az alma máterében vállal professzori állást, a Moody College of Communication nevezetű kar, Forgatókönyv és mozivászon elnevezést viselő tantárgyát fogja oktatni – írja a Híradó.

A feladat nem lesz teljesen új Matthew számára, mivel már 2015 óta vendégtanárként foglalkoztatta a felsőoktatási intézmény. A hírt egyébként az egyetem közösségi oldalán jelentette be, ráadásul egy csoportképpel, melyen a színész leendő diákjaival mosolyog.

“Matthew McConaughey-t szakmai sikereire való tekintettel, valamint a hallgatói sikerekbe való személyes energiabefektetése miatt, iskolánk professzorrá lépteti elő.” – olvasható a Just Jared által is közzétett közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!