Úton a három Yaris!

2019.12.12. 07:00

Pénteken indul a Napló Mozaikkereső játéka

Hűséges előfizetői számára a Napló idén is elindítja Mozaikkereső nyereményjátékát.

Napló

A beküldők között 19 egymillió forint értékű Edenred kártyát, 19 laptopot, 19 konyhai robotgépet, 19 robotporszívót és 19 wellnesspihenést sorsolnak ki, hogy mind a 19 lapjuk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel induljanak a nyereményekért! A fődíj pedig három Toyota Yaris, amelyet akár ön is megnyerhet!

Ezzel szeretnék megköszönni, hogy nap mint nap a Naplóval kezdi a reggelt. Amennyiben rendelkezik érvényes előfizetéssel december és január hónapban, ne habozzon, játsszon ön is, és nyerje meg a nyeremények egyikét!

A játék menete nagyon egyszerű, a december 13-ai Tv Műsor számunkban jelenik meg a játékszelvény, amelyre a december 13-tól számítva 11 napon keresztül megjelenő mozaikdarabokat kell felragasztani, majd beküldeni a szelvényt a megadott címre, és megnyerni vele az értékes nyeremények egyikét! A 11 mozaikdarab között talál egy jokert, amely bármelyik mozaikdarabot helyettesítheti, amennyiben lemaradna valamelyikről. Ez a mozaikdarab december 27-én jelenik meg.

A játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal a megfelelő címre január 15-ig kell beküldeni. A borítékra, kérjük, írja rá: Mozaikkereső.

A napilaponkénti nyereményeket január 29-én 10 órakor, az összevont fődíjat január 30-án 10 órakor sorsolják ki közjegyző jelenlétében. A részletes játékszabály a mozaikkereso.hu oldalon olvasható.

Pénteken keresse a Tv Műsor magazin mellékletet, benne a játékszelvénnyel, ne hagyja ki, és játsszon a Naplóval!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában