év párja 2019

2020.03.06. 07:00

Átvehették díjaikat Veszprém megye párjai

Harmadik alkalommal rendezték meg az Év párja versenyét, amelyen az előző évben házasodott fiatalok vehettek részt saját fotóikkal.

Szauer Annamária

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Január 23-tól lehetett voksokat leadni, egészen február 13-ig. Veszprém megyében kilencvenegy versenyző indult a megmérettetésen, összesen több mint tizenegyezer szavazat érkezett.

A díjakat a Napló veszprémi szerkesztőségében vehették át a nyertesek Balla Emőke főszerkesztőtől. A párok megismerkedésükről, az esküvőről, annak szervezéséről és a házasság fontosságáról is beszéltek.

A Napló szerkesztőségében vehették át a díjakat
Fotó: Balogh Ákos/Napló

A fődíjat egy borkóstolással összekötött ráadás nászutat a badacsonytomaji Hotel Bonvino Wine & Spa-ba a várpalotai Kálmánné Óvári Blanka és Kálmán Gábor kapták.

Kálmánné Óvári Blankának és Kálmán Gábornak Balla Emőke főszerkesztő adta át a ráadásnászút szelvényét Fotó: Balogh Ákos/Napló
Blanka és Gábor

A második helyezettek, Péter-Németh Erzsébet és Péter László Ajkáról egy húszezer forint értékű romantikus vacsorautalványt kapott a veszprémi Gizella Hotel és Étterembe.

Balla Emőke, Péter-Németh Erzsébet és Péter László Fotó: Balogh Ákos/Napló
Böbe és Lackó

A harmadik helyen Klepeisz-Tunner Dorina és Klepeisz László herendi versenyzőnk végzett ők egy tizenötezer forintos vacsorautalvánnyal lettek gazdagabbak.

Balla Emőke, Klepeisz-Tunner Dorina és Klepeisz László Fotó: Balogh Ákos/Napló
Dorina és László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában