Négy továbbjutó

2021.03.23. 14:00

Ők Veszprém megye legszebb lányai! Mutatjuk a Tündérszépek2021 megyei győzteseit (VIDEÓ)

Közel három és fél hónapja vette kezdetét, 2020. november 30-án a Tündérszépek 2021, vagyis a Mediaworks szépségversenyének újabb etapja. A megyei forduló végén hat fős zsűri döntött arról, ki az a három lány, aki a közönségdíjas mellett továbbjuthat a régiós fordulóba.

Horváth Virág

Az elmúlt időszakban a Napló munkatársai nagy erőkkel dolgoztak a Tündérszépek 2021 szépségverseny hátterében, és kiválasztották azokat a megyei szépségeket, akik megmérethették magukat versenyünkben. A közönségszavazás február 15-én indult, és március 22-én, hétfőn éjfélkor zárult le. Olvasóink szavazatai alapján nem meglepő módon Bézi Rebeka jutott tovább a régiós fordulóba, 5.92 ponttal. Bézi Rebeka a fotózások alkalmával is jól érezte magát, ez pedig látható az elkészült portfólióján is.

Olvasóink szavazatai alapján Bézi Rebeka jutott tovább a régiós fordulóba Fotó: Pesthy Márton/Napló

A hat fős zsűrit a Napló azon munkatársai alkották, akik részt vettek a verseny lebonyolításában és a portfóliófotózásokon is, tehát Hadnagy Barbara szerkesztő, Horváth Virág újságíró, Horváth László online szerkesztő és Pesthy Márton fotós. Emellett a két felkért zsűritag segítette munkájukat, Csrepka Máté, a Pannon Egyetem nemzetközi pr referense, és az MFTK doktorandusza, és Bendes Eszter, a Tündérszépek 2020 verseny egyik Veszprém megyei győztese, aki egészen az országos fordulóig jutott.

A zsűrinek nem volt könnyű feladata Fotó: Penovác Károly/Napló

A zsűri döntése alapján a három továbbjutó lány, Róka Bianka, Tóth Fruzsina, Tóth Flóra Fanni lettek.

A zsűri minden szempontot alaposan megvizsgált, és már az országos fordulóra, az élő televíziós adásra, valamint a felkészítő táborra is tekintettel voltak, azt mérlegelték, kik azok a szépségek, akik teljes magabiztossággal képviselhetnék megyénket az országos fordulóban is.

Bézi Rebeka, Tóth Fruzsina, Tóth Flóra Fanni, Róka Bianka képviselik megyénket a regionális fordulóban Fotók: Pesthy Márton/Napló

A verseny még korántsem ért véget, ugyanis március 26-ától kezdődik a regionális forduló, ahol Veszprém megye legszebb lányai továbbra is várják olvasóink támogatását. Szavazzanak kedvenceikre, nyerjenek értékes ajándékokat, és talán a legfontosabb: támogassák a Veszprém megyei lányokat, hogy megszerezhessék a koronát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában