Megnyílik az emberek szíve a jóra

2021.12.07. 08:02

A veszprémi motoros Mikulás is ajándékot vitt

Mikulásnak öltöztek a Veszprémi Motoros Egyesület tagjai, ajándékcsomagokat vittek azon nemes cél érdekében, hogy a Fenyveserdő otthon gyerek lakóit meglepjék.

Juhász-Léhi István

Forrás: Nagy Lajos/Napló

Bacsák Milán annak a kisvendéglőnek a tulajdonosa, ahová napokig érkeztek a Mikulás-csomagok, és ahonnan a motoros egyesület továbbvitte őket a Fenyveserdő lakóotthonba.

- A motoros egyesület vezetője, Izbéki Gábor keresett meg, hogy ide hozzák majd ők és a szimpatizánsok a Mikulás ajándékait, amit az otthon lakóinak szántak - fogalmazott még az indulás előtt Milán. - Érkeztek is szépen a felajánlások. A gyerekeknek szerintem hatalmas dolog a motoros Mikulás érkezése, talán mi fel sem tudjuk ezt mérni. Nagyon jó dolog, hogy vannak ilyen közösségek, mint ez a veszprémi motoros klub, akik most így visznek örömet és ajándékot a gyerekeknek.

Izbéki Gábor, a Veszprémi Motoros Egyesület elnöke éppen az egyik klubtársával váltott néhány szót, amikor megszólítottuk.

- Nagyon nagy meglepetésünkre a sajtóban közzétett felhívásunkra jöttek a csomagok szép számmal ide, a Metisz kisvendéglőbe - fogalmazott a motoros klub vezetője. - Kaptunk Mikulás-csomagokat a lakosságtól, a motoros társaktól és szimpatizánsainktól is, ami nagyon jóleső mindannyiunknak. Úgy látjuk, hogy ezekben a napokban, hetekben talán még inkább megnyílik az emberek szíve a jóra. Nem csoda, hiszen ezek a gyerekek nem mennek haza az otthonból karácsonyozni. Sokan el sem tudjuk képzelni, mit éreznek, akiknek nincs otthona és fogyatékkal élnek. 

Gábor az időjárási körülmények kapcsán - amelyek nem igazán alkamasak motorozásra - elmondta: - Nincs meleg, hosszabb túrákra már nem vállalkoznánk, ám ezt a kört szeretettel tesszük meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában