Helyi életstílus

2021.12.27. 19:00

Bánkis diákok adományai

Az Ajkai Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola, Általános Iskola, Sportiskola és Kollégium Bánki Donát Intézményegységének diákjai nagy lelkesedéssel vettek részt az adományozásban az adventi időszakban.

Molnár Sándor

Sajnos akadnak olyan rászorulók, akiknek gondot okoz, hogy hozzájussanak a mindennapi élelemhez. Nekik próbáltak segíteni a tanulók, akik a városközpontban található ételdobozban helyezték el az adományaikat. Volt, aki szendvicset, mások süteményt, konzervet és egyéb tartós élelmiszert hoztak otthonról. Sokakat megmozgatott a november végén meghirdetett  cipősdoboz akció is. Az ünnep közeledtével egyre többen érezték úgy, hogy ők is szeretnének segíteni. Idén is sok ajándék gyűlt össze, melyeket a diákok az osztályfőnökökkel együtt bedobozoltak, szépen becsomagoltak. Főként kisebb játékok, könyvek, füzetek, ceruzák, tollak, rajzeszközök, csoki és szaloncukor került a dobozokba. Az adományokat az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központba juttatták el. Az iskola vezetését és a tanárokat örömmel töltötte el, és büszkék a diákjaikra, amiért ilyen sokan döntöttek úgy, hogy segítenek a rászorulókon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában