Összefoglaló

2022.03.14. 20:27

Pánikszerű tankolás és 650 milliós felsőörsi birtok – a hét legolvasottabb hírei

Összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték a héten.

Forrás: Ingatlanbazár

Magából kivetkőzve tépte a villanyoszlopra szerelt kábeleket, majd a rendőrautón ugrált Tapolcán egy férfi

 


Garázdaság és kétrendbeli rongálás vétsége miatt emelt a vádat a Tapolcai Járási Ügyészség azzal a 35 éves férfival szemben, aki 2020 augusztusában több mint tíz percen át „harcolt” a villanyoszlopra szerelt hírközlési kábelekkel, majd a kiérkező rendőrautó motorháztetejére ugorva betörte annak szélvédőjét Tapolcán.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el>>>

 

 

Nem friss levegőt szívtak a fiatalok a Gulya-dombon - elkapták őket a rendőrök

 


Lezárult a kábítószer birtoklása miatt indított büntetőeljárás nyomozása a Veszprémi Rendőrkapitányságon. A járőrök 2021. december 5-én 1 órakor Veszprémben, a Gulya-dombon található murvás parkolóban intézkedés alá vontak egy ott parkoló személyautót és az abban tartózkodó 3 fiatalembert.

 

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el>>>

 

 

Nem voltak hátsó világító lámpák, irányjelzők, sem biztonsági övek az autóban, mégis útnak indult a sofőr

 

 


Lezárult az eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon a férfival szemben. A zirci rendőrök Bakonynána külterületén intézkedtek egy rendszám nélküli, hiányos karosszériájú autóval közlekedő férfival szemben 2022. február 9-én 11 óra 40 perckor.

 

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el>>>

 

 

A hét ingatlana: egy 650 milliós felsőörsi birtok

 


230 nm-nyi élettér, rejtve a kíváncsi szemek elől. Csodás lankák, pazar környezet. Naná, hogy megkérik az árát a most következő szépségnek! Felsőörsön a természettel egybeszövődve, erdőre, patakra, őzekre, szarvasokra néző kilátással kínálunk eladásra egy olyan birtokot, amely alkalmas mind családoknak lakhatásra, mind üzleti lehetőséget keresőknek annak megvalósítására, ahol a Balaton közelsége egyik esetben sem elhanyagolható tényező.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el>>>

 

 

Pánikszerű tankolás - Mi a helyzet a Veszprém megyei benzinkutakon?
 

 

 

Az elmúlt napok hírei után Veszprém megyében is sokan szeretnének üzemanyaghoz jutni.

A negyven éve Németországban élő Veidinger Ervin és felesége egy hétig itthon vendégeskedett, disznót vágtak. Mint mondta, a hosszú hétvégére tankolt be diesel üzemanyagból. Pénteken a bátyjához utaznak Nyergesújfalura, majd vasárnap indulnak vissza Berlinbe, és nem tudja, hogy Szlovákiában és Csehországban milyen helyzet alakult ki, tart tőle, hogy esetlen benzinhiány lépett fel. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el>>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában