Észak dél ellen

2022.04.11. 18:00

Bojlis csaták a Balatonnál nyolc napon át

Véget ért az első Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) Balaton VIP-verseny nyolc napon át tartó megmérettetése a tó két partján. 

Tóth B. Zsuzsa

Dobogón az első Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny Balaton VIP-versenyének legjobbjai Fotó: szervezők

A díjátadón osztották ki a „Napi legnagyobb hal” kategória trófeáit az arra jogosult versenyzőknek, külön elismerést kaptak a 20 kilogrammnál nagyobb halat horgászók, és más kategóriákban is díjazták a teljesítményt. A TOP 5 hal versenyben az északi parti csapatok között harmadik helyen végzett a Wave Fishing Products, a második a Pelsoholic lett, első a DNS Baits. Az összfogást tekintve az északi parti csapatok között harmadik a HNV Baits, második a DNS Baits, első helyen végzett a Bait Bait. 

 


A TOP 5 versenyben a déli parti csapatok között harmadik helyre került a Bait Bait, másodikként a Wave Fishing Products kapott jutalmat, első helyen végzett a Pelsoholic. Az összfogást tekintve a déli parti csapatok között harmadik helyezést ért el a Bio Carp Baits, másodikat a Pelsoholic, első a Wave Fishing Products lett. Különdíjat kaptak a rekordteljesítmények is, a legnagyobb tükörponty egy 19,2 kilo­grammos példány volt, amit a Bait Bait déli csapata fogott ki. A legnagyobb tőpontyot az M Baits északi csapata fogta, 27 kilogrammos példányt akasztottak horogra. 

 


A cégek összetett versenyének végeredménye szerint a negyedik helyezett a DNS Baits, harmadik helyezett a Pelsoholic, második a Wave Fishing Product. Az NBBH Balaton VIP-versenyén az összesített verseny első helyezettje a Bait Bait.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában