Sokan szorítanak nekik

2022.04.27. 14:00

Megműtötték a kis Lucát Barcelonában, telefonon értük el a családot

- A körülményekhez képest jól van a kislányunk, akit tegnap megműtöttek - ezt mondta érdeklődésünkre Ujj László, Luca édesapja.

Kovács Erika

A család a barcelonai kórházban, a megérkezés után. Mát túl van az operáción a kis Luca

Forrás: családi

Arról is beszélt, hogy hétfőn érkeztek meg Barcelonába, ahol el tudják végezni a műtétet a kislányon, hogy tudjon járni. A kórházban kaptak egy szobát, így gyermekük közelében lehetnek a szülők. – Nehéz éjszakánk volt - fogalmazott László, aki ezúttal is köszönettel beszélt azokról az emberekről, akik a nehéz helyzetükben melléjük állnak, szorítanak nekik. A műtétet délután értékeli az operációt végző orvos, így a részleteket később tudjuk közölni.

A témában korábban megírtuk, Luca betegen született 2019 májusában. Állni, járni nem tud, lábfejei befelé fordultak, spiccben vannak. A szülők, Melinda és László hosszú kutatás után talált rá Igor Nazarov orvosra, aki egy speciális technikával Barcelonában meg tudja műteni a kislányt. Az orvos több hasonló sorsú gyermeken segített már. A kislányról, illetve a család küzdelmeiről riportot írtunk, és közzétettük a család számlaszámát is, mert anyagi helyzetük nem tette volna lehetővé az operációt. Az írás után egy emberként fogtak össze értük. Gyulafirátóton, az édesanya szülőhelyén pedig jótékonysági futást szerveztek a gyermekért.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában