EFOTT

2023.03.30. 09:00

Fesztivál szakosok csatája – Készen állnak a kihívásra a Pannon Egyetem csapatai

Az EFOTT és a Pannon Egyetem közös rendezvénnyel indítja a nyári ráhangolódást Veszprémben 2023. április 5-én, szerdán 14 órától. A Pannon Egyetem az EFOTT házigazda egyetemeként városi pecsétgyűjtő kihívás elé állítja az egyetem polgárait, amelynek végén a hallgatók „fesztivál szakon” végezhetnek, tehát kiderül, ki a legnagyobb partiarc. Minél jobb eredményt érnek el, annál nagyobb zsákmányt szerezhetnek a szervezőktől.

Horváth Virág

Már összeálltak a csapatok: a VEN-es csapatok mellett a Pannon Egyetem minden kara felállított egy-egy kollektívát, így összesen nyolc társulás indul útnak a B épület elől, és ér célba a felső kampuszon a VEN-kocsmák melletti zöld területen, ahol az EFOTT chillszigete várja majd a beérkezőket. 

A játék során az EFOTT és a Pannon Egyetem célja, hogy megmutassa a régió erejét, és az EKF-közösség, Veszprém város és az egyetem mély szövetségét. Az EFOTT házigazdájaként a Pannon Egyetem az EFOTT-pályázatban is bemutatott értékek mentén szervezi az április 5-i pecsétgyűjtő játékot: közösség, kultúra, digitalizáció, fenntarthatóság és sport. 

A kihívást Veszprém belvárosában öt helyszínen rendezik meg: a B aulától indul, majd a Fortuna udvar, az EKF-infópont és a Wine & Vinyl Bar érintésével visszaérkeznek a hallgatók a felső kampuszra, ahol az utolsó megmérettetés, majd az eredményhirdetés vár rájuk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában