A Badacsony a túlpartról

2024.01.24. 13:00

A tanúhegy és a jégpad – ennek a csodának a fotózása most a sláger, nem véletlen

A balatoni strandok, sétálóhelyek jéggel bevont padjai mostanában rengeteg kiránduló és fotós képein megjelennek, de látványuk szinte megunhatatlan. Olvasóink küldtek ebben a témában pár remeket, háttérben a Badacsonnyal.

Rimányi Zita

Tapolcai olvasónk, Zsikla Péter fotója Fotó: olvasó

Az első képünket tapolcai olvasónk, Zsikla Péter készítette Balatonfenyvesen január közepén. ,,Egy kis túra keretében látogattuk meg a települést, mert kíváncsiak voltunk a téli, jeges tájra, amely Balatonfenyvesen igazán látványos volt" – írta lapunknak.

A második fotót a várpalotai Ács Krisztián küldte el szerkesztőségünknek, szintén már idén, az új év második hetének elején fényképezte. A tanúhegy és a jégpad mindegyik képen jól mutat – ennek a csodának a fotózása most a sláger, nem véletlen. 

A várpalotai Ács Krisztián fényképe Fotó: olvasó
Elvarázsolta egy hely? Küldje el! Kedvenc túrán készült képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki. A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Azt szintén jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában