Van humoruk kommentelőinknek

2024.02.16. 17:00

Így vallottak az igazi megtalálásáról olvasóink – ráadásként a vicces változatok

Mi volt az a pillanat, amikor tudtad, megtaláltad az igazit? – kérdeztük olvasóinktól; a válaszokból tudjuk, hogy létezik a szerelem első látásra villámcsapása, de a vérbeli romantikusok mellett az életet keserédesen nézők és az állatbarátok mondatai is érdekesek. Kiderült, hogy a józanul, praktikusan gondolkodóknak van humoruk. Ráadásként érdemes elolvasni a kommentekben érkezett feleletek között a legviccesebbnek számítókat.

Rimányi Zita

Illusztráció

Forrás: pexels.com

A vérbeli romantikusok

György: ,,Fodrásznál láttam meg egy képen. Kérdeztem a fodrászt, hogy ki ő. A lányom – mondta a fodrász. Szerelem volt első látásra. Augusztusban lesz 11 éve, hogy együtt vagyunk, és egy éve, hogy a feleségem. Együtt dolgozunk már jó pár éve egy állatmenhelyen, amelyet ő vezet. Ő az én hősöm!"

Csaba: ,,Egy sötét táncparkett mellett, a hullámos hajfürtjein átszűrődő fény és az az első közvetlen szemkontaktus, amikor belenézel a szemébe, ő a tiédbe, és onnantól kezdve nem láttok mást. Ennek 31 éve már. S azóta is együtt."

Veronika: ,,Hát, amikor megláttam."

Mónika: ,,A második randin a szerelmem megsimogatta az arcom, és mozi után nagyon sok közös témát találtunk. Akkor már sejtettem."
Alexandra: ,,Egy műszakban dolgoztunk, és munka után találkoztunk. Már akkor tudtam, éreztem, hogy ő az igazi. Áprilisban leszünk 2 évesek."
Brigitta: ,,Az első randin. Úgy éreztem, mintha mindig is ismertük volna egymást, és még helyes is." 

A józanul praktikusok

Anett: ,,Találkozásunk után másnap már mondtam anyámnak, hogy ez a csávó mindent vissza fog adni, amit más férfiaknak adtam. 22 éve velem van." 
Mónika: ,,A baconos stangli legbaconosabb részét odaadta." 
Judit: ,,Amikor a párom bemutatott az anyjának, az meg iszonyat volt velem – azóta se szeret, 18 éve –, azóta tudom, hogy ő az igazi. Előtte minden anyósjelölttel nagyon jóban voltam. Csak vele nem, hát megnyertem."
Évi: ,,Mikor először megláttam. Azóta is együtt vagyunk, 23 éve, és két gyerek büszke szülei lettünk." 
Katalin: ,,Az volt az a pillanat, amikor a számítógép billentyűzetén megtaláltam a shiftet és a kicsi ő-t, mert az az igazán nagy Ő." 
Zita: ,,Amikor megszülettem."
Patrícia: ,,Erre egész egyszerűen nem lehet választ adni, pont ezért ő az igazi."
Olgi: ,,Nem is lehet rá választ adni, talán pont azért ő az igazi." 
Antal: ,,Volt nála sörnyitó."
Krisztina: ,,Farsangi bál alkalmával"
János felesége:, ,Gólyabálon, tánc közben. Áramütés!"

A keserédesek

Csilla: ,,Amikor nagyon mérges voltam rá, de mikor elmondtam neki, látszott a szemén, most úgy érzi, vége, és kétségbeesett. Onnantól tudtam, ez már nem játék." 
Zoltán: ,,Amikor elvesztettem."
Eszter: ,,Amikor összetörték a lelkem és összekapart."

Az állatbarátok 

Annamária: ,,Amikor megláttam a menhely oldalán."
Zita 1: ,,Biatorbágyon, a hegy tetején megpillantottam a nagy Ő-t, az édesanyjával és a családjával levegőzött. Azonnal szerelembe estem, tekintete, fényes, fekete bundája rögtön elvarázsolt. 15 évig tartott, és imádtam minden pillanatát." 
Zita 2: ,,Hasonlót akartam írni, csak az enyémnek szürke cirmai vannak, és dorombol."

Ráadásként a vicces változatok

Viktor: ,,Amikor átírták a nevemre a kormányablakban, és először hivatalosan nyomtam a gázt."
Balázs: ,,Amikor kifizettem 400 ezret a telefonosnál."
Zoltán: ,,Amikor először felültem rá és felkapcsoltam ötödikbe."
Ferenc: ,,A tükör előtt."
Viktor: ,,Mikor a mennyezet repedezett!"
Luca: ,,Amikor megláttam egy parkolóban, és hiába mondták, hogy kuplungos, szegény, lassan 3 éve jóban-rosszban együtt megyünk világgá."
Tibor: ,,Miután az ékszerész megvizsgálta?"

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában