repül a nehéz kő...

2019.04.10. 14:00

Agyon akarták dobni a kutyát az ötkilós kővel?

Ötkilós követ dobott be valaki egy veszprémi ház udvarába, ahol ugatott egy kutya szombaton hajnalban, tudtuk meg egy olvasónktól.

Kovács Erika

Hatalmas követ dobtak be egy veszprémi ház udvarába, szombaton, hajnalban, ahol ugatott egy kutya

Fotó: Kovács Erika/Napló

Az asszony neve mellőzésével beszélt az esetről, és azt is kérte, ne nevezzük meg az utcát sem, amely a veszprémi vár alatt, az ostromlépcső közelében található.

Hatalmas követ dobtak be szombaton hajnalban egy veszprémi ház udvarába, ahol ugatott egy kutya Fotó: Kovács Erika/Napló

Felidézte aztán, arra ébredt fel szombaton hajnalban, hogy nagyon ugat a kutyája az udvaron, majd kurjongatást, kiáltásokat is hallott, szerinte szórakozók járhattak arra, aztán hirtelen két nagy puffanásra lett figyelmes, ami az udvar felől jött. Kinézett az ablakon, nem látott senkit, de az udvarra nem mert kimenni. Nagyon megijedt a puffanásoktól, akkor nyugodott meg kicsit, amikor újra meghallotta a kutyája hangját, aggódott nagyon amiatt, hogy mi történhetett házi kedvencével.

Fotó: Kovács Erika/Napló

Nemsokára világosodott, az asszony akkor merészkedett ki az udvarra, és látta meg, hogy egy legkevesebb ötkilós és egy másik, szintén többkilós követ dobott valaki az udvarába, az autótól néhány centiméteres távolságra. Az asszony úgy fogalmaz, ma is jó döntésnek tartja, hogy nem ment ki, mert ki tudja, eltalálták volna-e őt a kővel, és szerencsére kutyájának sem esett baja.

Az asszony szerint a közelben egy kamera sokat segíthetne hasonló esetekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában