önkormányzati választások

2019.07.12. 18:00

Közös jelöltet állít az ellenzék Veszprémben

Katanics Sándor lesz az ellenzék közös polgármesterjelöltje az őszi önkormányzati választáson a megyeszékhelyen, jelentették be a jelöltet állító pártok pénteken.

Marton Attila

Katanics Sándort a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az LMP, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd Magyarországért indítja közösen, valamint az ellenzéki pártok Veszprém minden választókerületében közös egyéni képviselőjelöltet állítanak. A pártok közleményükben azt írták, a megegyezéssel esély nyílt a Fidesz leváltására, és egy új, a város érdekeit szolgáló polgármester és testület megválasztására.

Katanics Sándor a veszprémi Lovassy László Gimnázium volt igazgatója, matematika-fizika szakos középiskolai tanára, önkormányzati képviselő, 2014-ben az MSZP-DK-Együtt-PM-MLP-Lokálpatrióták jelöltjeként, listáról került be a veszprémi képviselő-testületbe. Az ellenzéki pártok az egyéni képviselőjelölteket, a választási programot és a kompenzációs listát a kampány kezdetekor mutatják be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában