Nőtt a fertőzöttek száma – Keddi híreink a koronavírussal kapcsolatban Veszprém megyéből

Hetek óta a koronavírus-járvánnyal és a megelőzésére tett intézkedésekkel van tele a sajtó. Összeszedtük a témához kapcsolódó keddi Veszprém megyei híreket.

Hubert-Takács Réka igazgatónő kiemelte, az otthonban nincs jelen a vírus

Fotó: Müller Anikó Hanga

48 fertőzött Veszprém megyében

A koronavirus.gov.hu tájékoztatása szerint szerda reggelre 48 főre nőtt az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Veszprém megyében.

Országosan 2168 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 12 idős krónikus beteg. Ezzel 225 főre emelkedett az elhunytak száma, 295-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. 825 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 63-an vannak lélegeztetőgépen.

Újabb védőfelszerelések a pápai kórháznak és a mentőknek

Hétfőn újabb nagy mennyiségű védőfelszereléssel érkeztek a Pápai Társadalmi Összefogás csoport képviselői. A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

Palántavásár Tapolcán – a vásárcsarnokon kívül értékesíthettek a gazdálkodók

Fotó: Tapolcai Média

A város piacától most lehetőséget kaptak termékeik értékesítésre azok a termelők, akik virág- és zöldségpalánták termesztésével és árusításával foglalkoznak. A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

A balatonfüredi önkormányzat mindenkinek biztosítja a szájmaszkot

Önkéntesek, civil csoportok, szerveztek és a város képviselői is sokat dolgoznak azon, hogy szájmaszkot biztosítsanak a fürediek számára. A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

Az ajkai tanulók rendhagyó módon készülnek az írásbeli vizsgákra

A VSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma népszerű oktatási intézmény a településen. A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

A zirci Szent Bernát Idősek Otthonában nincs járvány

Hubert-Takács Réka igazgatónő kiemelte, az otthonban nincs jelen a vírus
Fotó: Müller Anikó Hanga

A kormány által kihirdetett vészhelyzetet megelőzően, már március 8-tól látogatási tilalmat vezettek be a nyolcvan férőhelyes Szent Bernát Idősek Otthonában. A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában