Kéz- és bőrfertőtlenítőt ajándékozott a Rotary Club a zirci kórháznak

Kéz- és bőrfertőtlenítőt ajándékozott a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém a Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézet dolgozói számára.

Müller Anikó Hanga

Vermes Tamás főigazgató – balról – és Valler Ilona vette át Tátrai Józseftől az adományt

Fotó: Müller Anikó Hanga

A Győri Szeszgyár egy köbméter fertőtlenítőt ajánlott fel térítésmentesen az egészségügyben dolgozók számára, ebből százötven darabot palackoztatott le az ajándékozó szervezet, melyeket Hartmann Péter elnök megbízásából Tátrai József klubtag adott át Vermes Tamás főigazgatónak és Valler Ilona ápolási igazgatónak.

A Veszprém-Balaton régióban aktívan tevékenykedő rotarysok már számos alkalommal indítottak olyan akciót, mely közvetlen környezetük gyors és hatékony támogatását célozta. A jelenlegi járvány okozta krízishelyzetben első reakciójuk a segítség megszervezése volt. Veszprém Megye Civil Összefogása Segélyalap elnevezéssel létrehoztak egy olyan pénzügyi alapot, mely egyrészt a rászorulók részére történő eszközbeszerzéshez biztosít anyagi fedezetet, másrészt támogatja az áldozatos munkát végző orvosokat, ápolókat, rendőröket, katonákat.

Vermes Tamás főigazgató – balról – és Valler Ilona vette át Tátrai Józseftől az adományt
Fotó: Müller Anikó Hanga

A kórház vezetése örömmel fogadta a felajánlást, a 250 milliliteres fertőtlenítőszerből minden dolgozójuk fog kapni egy palackkal. Vermes Tamás arról is tájékoztatta lapunkat, hogy ígéretük van még száz arcvédő plexi álarcra, melynek gyártása folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában