összefoglaló

2020.06.29. 16:00

Egy fiatal pár küzdelme és szabálytalan autósok – Ezek a cikkek érdekelték legjobban olvasóinkat júniusban

Úgy fest, a koronavírus után júniusban visszaállt az élet a régi kerékvágásba. Olvasóinkat már nem a járvány, hanem a balesetek, rendőrségi hírek, szabálytalan autósok és egy fiatalember küzdelme érdekelte a legjobban.

Fontosabb a sorban állás a „mekinél”, mint hogy elengedjék a mentőt? (videó)

A napokban került fel a közösségi oldalra a videó, amely Veszprém belvárosában, a gyorsétterem előtti körforgalomnál készült. Amint a pár másodperces kisfilmen látható, egy szirénázó mentőautó szeretne eljutni a megyei kórházhoz, de ebben megakadályozza a gyorsétterem behajtójánál feltorlódott kocsisor.

Egy fiatal pár harca az agydaganattal az életért

Sokkoló volt a hír, amikor tavaly, a házassági évfordulónk előtt megtudtuk, ritka és rendkívül agresszív agydaganatban szenved Gyuri – emlékezik könnyeivel küszködve a felesége, Andrea. A veszprémi születésű fiatalember a szörnyű betegség és az emberfeletti fájdalmak közepette versenyt fut az idővel a gyógyulásért, az életért. A házaspár végső elkeseredésében fordult a nyilvánossághoz.

Itt a nagy Veszprém megyei traffipaxtérkép

Balatoni nyaralásunk alkalmával is figyeljünk a közlekedési szabályokra. Itt egy lista a tó körüli fix traffipaxokról, ahol érdemes lassítani.

A fix telepítésű traffipax – forgalomfigyelő berendezés – amennyiben idejében észrevesszük, viszonylag könnyen felismerhető.

Veszélyes bűnbanda tagjain ütöttek rajta a füredi rendőrök (videó)

Egy többfős társaságot fogtak el a Veszprém megyei rendőrök 2020 májusától 2020. június közepéig, a tagok közül két 29 éves férfit a bíróság letartóztatott. A Balatonfüredi Rendőrkapitányságon még 2019 augusztusában indult büntetőeljárás ismeretlen tettesek ellen, akik elsősorban idősek sérelmére követtek el vagyon elleni bűncselekményeket Veszprém, Komárom-Esztergom és Fejér megyében. A sértetteknek több millió forint kárt okoztak.

Várpalota külterületén termesztett kannabiszt két férfi (videó)

Két 30 éves tatabányai férfi Várpalotához közel gondozta az ültetvényt. A Várpalotai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két 30 éves tatabányai lakos ellen.

Videón a sofőr, aki zebrán kelt át az úttesten Veszprémben

Olvasónktól kaptuk a videót, amely az Almádi út-Ibolya utca körforgalmánál készült. „A videón látható autót egy – ránézésre – 80 év feletti férfi vezette – írja olvasónk. – Mi az utolsó pillanatban szaladtunk ki az étteremből megnézni, hogy merre ment (mivel abba az irányba nincs kijárat), majd azt hittük, hogy behajt a körforgalomba, de nem.”

Tíz autó ütközött a litéri elágazás közelében

Sajnos júniust sem úsztuk meg balesetek nélkül. Június 9-én három baleset is történt a 8-as főúton. Veszprémnél, a litéri elágazás közelében, összesen tíz autó ütközött. A másik balesetben három személyautó és egy kisbusz ütközött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában