Orbán Viktor miniszterelnökkel tárgyalt Ovádi Péter másfél millió kutyatartó képviseletében

Orbán Viktor miniszterelnök a mai megbeszélésünk alkalmával figyelembe vette és elfogadta a kormány részére tett, mintegy másfél millió kutyatartó képviseletében is megfogalmazott javaslatomat.

Kovács Erika

Orbán Viktor miniszterelnökkel tárgyalt Ovádi Péter miniszteri biztos, országgyűlési képviselő Fotó: Ovádi Péter közösségi oldala

- Orbán Viktor miniszterelnök a mai megbeszélésünk alkalmával figyelembe vette és elfogadta a kormány részére tett, mintegy másfél millió kutyatartó képviseletében is megfogalmazott javaslatomat, hogy a kutyás gazdik időkorlátozás nélkül tudjanak sétálni este nyolc óra után is, a lakóhelyük 500 méteres körzetén belül – fogalmazott Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos, veszprémi országgyűlési képviselő a közösségi oldalán.

Orbán Viktor miniszterelnökkel tárgyalt Ovádi Péter miniszteri biztos, országgyűlési képviselő
Fotó: Ovádi Péter közösségi oldala

Hozzátette, megfontolásra javasolta, hogy a kutyafuttatók nyitvatartását az önkormányzatok saját hatáskörben tudják mérlegelni és rendezni.

Fotó: Ovádi Péter közösségi oldala

- Arra kérek mindenkit, hogy a helyzettel éljünk, és ne visszaéljünk! Ami a legfontosabb, továbbra is vigyázzunk egymásra! – hangsúlyozta a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában