egyszerű és ingyenes

2021.03.11. 11:00

Újabb elektromos töltőállomás nyílt Pápán

Eggyel több helyszínen nyílik lehetőség elektromos gépjárművek töltésére a településen.

Laskovics Márió

Az áruház parkolójában egyidejűleg akár négy elektromos gépjármű is tölthető

Fotó: Laskovics Márió/Napló

Mint megtudtuk, a Lidl Magyarország, eleget téve a törvényi szabályozásnak, folyamatosan építi ki elektromos töltőállomásait az áruházak parkolóiban. A pápai üzlet parkolójában lévő elektromos töltőket a vásárlók tavaly december óta vehetik igénybe. A parkolóban két elektromos töltőoszlopot alakítottak ki, ahol egyidejűleg négy gépjármú töltésére nyílik lehetőség. A töltő teljesítménye 22 kilowatt.

A töltőállomás az áruház nyitvatartási idejében ­vehető igénybe, ingyenesen. Egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével történő töltésindítás esetén az elektromos töltőállomás harmincperces töltési lehetőséget biztosít, az időtartam leteltét követően a töltés automatikusan leáll – tájékoztatott Tőzsér Judit vállalati kommunikációs cégvezető.

Az áruház parkolójában egyidejűleg akár négy elektromos gépjármű is tölthető
Fotó: Laskovics Márió/Napló

A cég kéri a vásárlókat, hogy csak akkor parkoljanak a töltőoszlopok előtti, felfestett parkolóhelyekre, ha a töltési szolgáltatást igénybe kívánják venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában