Már várja a védőoltást Gic polgármestere

Bízik a tudósok és a vezetés felelősségteljes döntéseiben és engedélyezéseiben, ezért mindenképpen fontosnak tartja beoltatni magát a koronavírus ellen Németh Adrienn polgármester.

Laskovics Márió

Németh Adrienn polgármester már várja, hogy megkaphassa az oltást

Fotó: Laskovics Márió/Napló

Németh Adrienn polgármester január elején regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra, egyelőre értesítést nem kapott, de már szinte tűkön ülve várja, hogy beoltsák.

– A házi orvosom arról tájékoztatott, hogy születési év alapján nagyjából már az én korosztályomnál járnak, úgyhogy hamarosan megkaphatom az oltást. Fontosnak tartom a magam és a családom egészsége védelmében, illetve azért, hogy állítsuk meg ezt a világot ijesztgető, megszorongató szörnyű járványt. Ha az oltással tudunk ezen a nehéz helyzeten segíteni, akkor igen is hallgassunk az okosabbakra, a szakemberekre, akik azt javasolják nekünk, hogy oltassuk be magunkat. Személyes kötelességünk, hogy megtegyük – árulta el Németh Adrienn.

Németh Adrienn polgármester már várja, hogy megkaphassa az oltást Fotó: Laskovics Márió/Napló

Megjegyezte, mindegy, melyik vakcinát kapja majd meg, de a tradicionális technológia miatt inkább az orosz és a kínai vakcinák felé hajlik, hiszen a modern fejlesztésűek esetében nem rendelkezik akkora tapasztalattal a tudomány. – Bízom a tudósokban, valamint a magyar vezetésben, hogy felelősségteljesen döntenek arról, mit engedélyeznek a lakosság számára – fűzte hozzá a faluvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában