körkép

2021.06.21. 17:30

Halálos baleset a 8-ason, élet a pokoli toronyban, TBC-s marhák Veszprémben – Az elmúlt hét legolvasottabb cikkei

Összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

Fotó: olvasó

TBC-s marhákat találtak Veszprém megyében

Gümőkór (tuberkolózis) fertőzöttséget igazoltak május végén egy Veszprém megyei állattartó telepen a Nébih szakemberei. A fertőzésre a vágóhídi, hatósági állatorvos felügyeleti rendszer vizsgálatai alapján derült fény. A fertőzés forrását vizsgáló járványügyi nyomozás folyamatban van. A teljes cikket ITT olvashatja.

Ez a torony már nem pokoli – A szegénység az egyik legnagyobb probléma

Horváthék (balra) nemrég költöztek házon belül, hamarosan ötfősre bővül a családjuk. A szülők nagyon örülnek, hogy van munkájuk Fotó: Pesthy Márton/Napló

Veszprém, Ház­gyári út 1. – a megyeszékhely lakói egyszerűen csak pokoli toronynak hívják évtizedek óta. De mostanában mintha kez­dene kopni a pokoli jelző. Újságírónk Szarka Bélával, A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét prog­ramjának vezetőjével járta be a tornyot. A teljes cikket ITT olvashatja.

Szerdától változik a Veszprém megyei helyközi buszjáratok menetrendje

A Volánbusz tájékoztatása szerint június 16-ától (szerdától) az alábbi menetrendi változások lépnek életbe Veszprém megyében, illetve a Balaton térségében. A teljes cikket ITT olvashatja.

Holttest a Dunában: egy Veszprém megyei fiatalt találhattak meg? (frissítve)

A Mosoni-Duna győri szakaszán, a Dunapart Rezidencia közelében találták meg szombaton kora délután annak a 21 éves fiatalnak a holttestét, aki még június 10-én tűnt el Győrben. A teljes cikket ITT olvashatja.

Halálos baleset történt a 8-as főúton (frissítve)

Fotó: olvasó

Összeütközött egy kamion és egy kisteherautó a 8-as számú főúton, a litéri lehajtó közelében kedden délelőtt. Információnk szerint egy ember meghalt, ő a kisteherautóban ült, egy pedig könnyebben megsérült. A teljes cikket ITT olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában