Lehalt a net Veszprém megye több pontján szombaton – Késő délután állt helyre (frissítve)

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. rendszere több helyen nem működik, se TV, se internet... A honlapjuk és az ügyfélszolgálatuk elérhetetlen, telefonon sem sikerült elérnünk őket.

Horváth Virág

Forrás: Shutterstock

19:00 Csehbányán Olvasónk jelzése alapján továbbra sincs internet.

18:27 Zircen és Szentgálon továbbra sem állt helyre a kapcsolat.

17:30 Közel három óra elteltével visszatért Veszprémben a Haszkovó és a Cholnoly lakótelepen az internet. Önöknél hogy áll a helyzet?

17:00 Ha azt hitték, megoldódott a helyzet, tévedtek. 17 órakor Hárskútról, 17:10-kor pedig Nagyesztergárról érkezett jelzés, hogy továbbra sem jó sem a TV, sem az internet szolgáltatás. Veszprém is tartja magát az offline térben ezidáig.

16:15 A közlemény ellenére Hajmáskéren sincs továbbra sem szolgáltatás, köszönjük a jelzést! Írják meg nekünk észrevételeiket a [email protected]-ra, vagy kommentben!

16:13 A DIGI egy rövid közleményt tett ki közösségimédia platformjára, ahol a felhasználók türelmét és megértését kérik.

16:00 Újabb jelzés érkezett: „Porva (Veszprém megye)is elesett, már órák óta nincs internet, elérni sem lehetett őket.”

15:40 Az internetnélküliségben is érkeznek a bejelentések hozzánk, Olvasónk Apácatornáról erősítette meg, hogy az internet továbbra sem működik.

15:30 Még mindig áll a szolgáltatás, Olvasóink is jeleztek: „Városlődön sincs internet és ahogy olvasom zárt csoportokban Ajka, Halimba, Nagyvázsonyban sincs”, Jana pedig Várpalotáról jelezte ugyanezt a problémát.

Írják meg nekünk észrevételeiket a [email protected]-ra, vagy kommentben!

14:00

Szombaton 14 óra körül Veszprémben is tapasztalhatták az itt élők ennek a hatását, előbb a TV szolgáltatás, majd az internet adta fel a harcot. Egyelőre nem derült ki, mi a hiba oka, ugyanis a Digi honlapja is elérhetetlen, illetve a telefonos ügyfélszolgálatot sem lehet felhívni. A veol.hu szerkesztője még próbálkozik a hívásukkal, egyelőre sikertelenül...

A Veszprémi Facebook csoportban már mennek a találgatások, hogy mi lehet a leállás oka, illetve igyekeznek azt is összegyűjteni, hogy tulajdonképpen hol is maradtak szolgáltatás nélkül.

Az bizonyos, hogy a Cholnoky, az Egry és a Haszkovó is elesett. Önöknél még van szolgáltatás? És ha, nincs, mióta nincs?

Írják meg nekünk észrevételeiket a [email protected]-ra, vagy kommentben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában