Iskolafelszerelés- és írószercsomagot adtak a Tapolcai Család- és Gyermekjóléti Központ részére

Idén sokadszorra iskolaifelszerelés- és írószercsomagot adott át mintegy 120 ezer forint értékben a Tapolcai Család- és Gyermekjóléti Központ részére a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának (HISZ) helyi szervezte.

Tóth B. Zsuzsa

Bögös Rita és Sedlákné Kiss Anikó a csomagokkal Fotó: szeretetszolgálat

Az adományt a központ munkatársai juttatták el rászoruló családok gyermekeinek. Az adományozók összeállítottak 1. osztályos, alsó és felső tagozatos, valamint középiskolás diákoknak való csomagokat is, figyelve minden korosztályra.

 

Bögös Rita és Sedlákné Kiss Anikó a csomagokkal
Fotó: szeretetszolgálat

Az írószereket és tanszereket a gyülekezet tagjai pénz- adományaiból vásárolta meg a szeretetszolgálat, amelynek célja ezzel is segíteni, támogatni a város nehezebb anyagi körülmények között élő családjait iskolakezdéskor. A szeretetszolgálat további tervei között szerepel tartósélelmiszer-csomagokkal támogatni a rászorulókat, ezeket a következő hónapokban szeretnék eljuttatni a családokhoz, ahogy az elmúlt időszakban már ez rendszeressé vált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában