Rangos elismerés az elhivatott munkáért

Csehné Huszic Márta, a várpalotai Szépkorúak Otthona vezetője vehette át idén a várpalotai önkormányzat Molnár Mária-díját a szociális munka napja alkalmából rendezett városi ünnepségen.

Szabó Péter Dániel

Csehné Huszics Márta veszi át a városi kitüntetést Campanari-Talabér Márta polgármestertől

Fotó: Szabó Péter Dániel

– A szociális ellátórendszerben dolgozók a társadalom lelkiismerete. Ők azok, akik naponta megtapasztalják azokat a problémákat, melyekkel nagyon sokan nem szeretnek szembesülni – mondta el köszöntőjében a Thury-várban rendezett ünnepségen Katona Csaba. Várpalota alpolgármestere méltatta a szociális szférában dolgozók elhivatottságát, valamint köszönetet mondott nekik a járványhelyzetben tanúsított kitartásukért és példaértékű munkájukért.

A helyi önkormányzat által alapított, a néhai várpalotai misszionáriusnőről elnevezett Molnár Mária-díjat idén Csehné Huszics Márta, a Szépkorúak Otthona vezetője vehette át Campanari-Talabér Márta polgármestertől.

Az intézményvezető a kitüntetés átadását követően elmondta, minden munkatársának köszöni a támogatást, a lelkiismeretes munkát, hiszen – s ez nemcsak a Szépkorúak Otthonára, hanem a szociális szféra minden intézményére igaz – ezen a területen csak csapatban dolgozva lehet eredményt elérni.

A szociális munka napja alkalmából többen elismerő oklevelet vehettek át. A folytatásban a Veszprémi Petőfi Színház színművészei, név szerint Módri Györgyi, Keresztes Gábor és Keller János adtak hangulatos, zenés műsort a Thury-teremben, majd állófogadással zárult a szociális munka napja alkalmából rendezett ünnepség a rendezvényteremben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában