Búcsú

2022.05.03. 13:00

A Refiben is elballagtak a diákok

A pápai református gimnázium hagyományosan istentisztelettel, valamint a kiemelkedően teljesítő tanulók díjazásával bocsátotta útjára a ballagó diákokat.

Laskovics Márió

A református gimnáziumból idén 61 diák ballagott el

Forrás: Kerpel Péter/gimnázium

A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma, Művészeti Szakgimnáziuma és Diákotthona szombaton tartotta a ballagási istentiszteletét és ünnepségét a református templomban, melyen György András, a felvidéki Somorjai Református Egyházközség lelkipásztora hirdetett igét. Baráth Julianna igazgató, illetve a fenntartó Dunántúli Református Egyházkerület részéről Márkus Mihály esperes köszöntőjét követően a végzős diákok nevében Brenner Boglárka 12.M osztályos diák mondott búcsúbeszédet, a végzősöktől az alsóbb évfolyamok nevében pedig Mosonyi Anna 11.C osztályos tanuló búcsúzott. Közreműködött Holb Enikő Villő zongorán és Egyed Katalin énekkel.

Az ünnepségen az iskolavezetés díjazta a kiemelkedően teljesítő tanulókat
Forrás: Kerpel Péter/gimnázium

A három végzős – egy művészeti, egy természettudományos és egy általános tantervű – osztályból hatvanegy diák ballag el idén, akiknek osztályfőnökei Goór Judit, Fekete Ildikó és Kondics Gergely voltak, tudtuk meg Mayerné Pátkai Tünde igazgatóhelyettestől. Az ünnepségen több díjat adott át az iskolavezetés a kiemelkedően teljesítő tanulóknak. Tarczy-díjban részesült Brenner Boglárka és Holb Enikő Villő, Vitéz Kovács Lajos Jenő-díjat Csatlós Jácinta, Bódis-díjat Vásárhelyi Piroska, Szöllősy-díjat Duba Dorottya és Tóth Zoltán, Bodola-díjat Balázs Sámuel, Böröczky Sándor-díjat Kántor Zalán, képzőművészeti plakettet Lőrincze Viktória és Rácz Gáspár, táncművészetis plakettet Egyed Katalin, kiemelt tantestületi dicséretet Sántha Mátyás, igazgatói dicséretet Mátics Napsugár Odett és Schandl Levente kapott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában