MÁV csapata

2022.08.16. 20:00

Focimeccsel búcsúztak kollégájuktól Gógánfán

A közelmúltban rendezett gógánfai falunapon barátságos labdarúgó-mérkőzést játszott a MÁV csapata a helyiekkel.

Szijártó János

Forrás: Szervezők

A mérkőzést Nagy Róbert mozdonyvezető, Gógánfa előző polgármestere tiszteletére rendezték munkatársai, valamint a Gógánfa Falusi Sportegyesület tagjai.
Amint az a köszöntőkben elhangzott, Nagy Róbert súlyos betegségen esett át, így korábbi munkáját már nem tudja folytatni. Azonban, s ezt már Nagy Márta polgármester mondta az esemény megnyitóján, bíznak abban, hogy felépül, és ugyanolyan kedves, életvidám ember lesz a jövőben, mint amilyen mindig is volt. A polgármester hozzátette: Nagy Róbert tudott közösséget építeni, egyszerre több területen helytállni, hatalmas akarattal, jó lélekkel, s így nem véletlen, hogy olyan sokan szeretik őt. Magyar Péter, a MÁV Start helyi vezetője a mozdonyvezetői hivatásról, az azzal járó felelősségről szólt, amely Nagy Róbert életének több mint három évtizeden át meghatározó része volt. Köszöntőt mondott még a mérkőzés előtt a Mozdonyvezetők Szakszervezete tapolcai ügyvivője, Gróf Károly, a szervezők nevében pedig Gerencsér Tamás szólt a volt kollégához.

A jó hangulatú barátságos mérkőzést a finom bográcsgulyás és pogácsa mellett baráti beszélgetés, régi emlékek felidézése követte. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában