Helyi közélet

2022.09.07. 21:00

Idén először: indul a TEDxBalaton

Először rendezik meg idén a TEDxBalatont, amely Balatonfüreden lesz, a szabadidő- és konferencia-központban szeptember 10-én – közölték a szervezők.

Kovács Erika

A rendezvényen olyan aktuális és forró témák kerülnek terítékre, mint a fenntarthatóság, a jövő közlekedése, technológiai fejlesztések és inspiráló emberi élettörténetek. Közös bennük, hogy mind a Balatonhoz kapcsolódnak, de hatásuk és tanulságaik globálisan érvényesek. Mindannyian tanulhatunk belőlük, tőlük, egymástól. Ez a TED üzenete: tudásmegosztás, kapcsolódás, tanulás; nem véletlen, hogy a TED-előadások nézettsége több százmillióig is felkúszik olykor. Az első TEDxBalaton szervezői igazi intellektuális dzsemborit ígérnek, az előadások között és után a gasztroprogramokon vagy hajnalig tartó bulin lehetőség lesz kapcsolódni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, és izgalmasnak ígérkezik a VJ Fortepan strandfotó-kiállítás is.

Címkék#TEDxBalaton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában