Veol podcast

2023.07.29. 08:00

Térképet ad az önismereti úthoz

Asztrológus, intuitív asztrológus, meditációs tréner, író, önmagán és másoknak segítő ember, vallja, hogy az asztrológia nem jóslás, nem konyha-ezotéria, hanem egy más fajta világszemlélet, ami által rálátást nyerünk a nagyobb képre – a műsor vendége Szücs Ildikó.

Komaniczki Zoltán
Szücs Ildikó

Szücs Ildikó a beszélgetés során elmondja, az asztrológiát egy önismereti útnak tartja - nem mindegy, hogy milyen energiák hatottak születésünkkor, melyik bolygó hol helyezkedett el, milyen feladattal érkeztünk, milyen személyiségjegyeket, sorsfeladatokat, nehézségeket választottunk erre az életre, ezeket mind ki lehet olvasni a születési képletből. Ezt elemzi, és ennek az eredményeit felhasználva térképet ad az önismereti úthoz. Segítő beszélgetéssel tudatosítja a hozzá fordulók jelenlegi élethelyzeteinek problémáit, megkeresi, kinek milyen az életfeladata, ami egy iránymutató segítség. Megállapítja, mi az, ami támogatja, mi az, ami nehezíti ennek a megvalósítását, hol vannak a segítő, és hol vannak a nehezítő energiák, ezzel segíti a személyiség fejlesztését.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában