Veol podcast

2023.12.26. 15:00

Húsz kiváló pedagógus kapott emlékdiplomát

Komaniczki Zoltán

Ötven, hatvan és hatvanöt évvel ezelőtt végzett pedagógusok vették át emlékdiplomájukat Brányi Mária alpolgármestertől, Sótonyi Mónika és Halmay Gábor önkormányzati képviselőktől a veszprémi önkormányzat által szervezett ünnepségen a Laczkó Dezső Múzeumban a közelmúltban – az eseményt Brányi Mária nyitotta meg. Köszöntőjében úgy fogalmazott: a húsz kiváló pedagógus életét, tudását szentelte az oktatásnak, nevelésnek, a jövőt építették. Mérföldkövek, példát adtak, mutattak a jövő generációnak, személyiségeket formáltak, tiszteletreméltó életpálya az övék. Az eseményen gyémánt díszoklevelet kapott többek között Rostási Béláné, aki rádiónknak nyilatkozva felidézte, tudatosan választotta ezt a pályát, amelyhez végig hű maradt. 
Az emlékdiploma-átadón vas diplomát vehetett át mások mellett Csonka Ibolya – kérdésünkre elmondta, nagy szeretettel művelte az óvónői hivatását, de hatalmas  fordulatot vett az élete, amikor elsajátította az ikonfestés technikáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában