Ügyfélszolgálat helyben

2024.03.27. 11:00

Hulladék-ügyfélszolgálat: Áprilistól már Zircen intézhetik ügyeiket az Öreg-Bakonyban élők

Új hulladékos ügyfélszolgálati pont nyílik Zircen, így áprilistól már a hulladékszállítással kapcsolatos ügyeik miatt nem kell Veszprémbe utazniuk azoknak, akik a bakonyi kisvárosban vagy a környékén laknak.

Rimányi Zita

Áprilistól hetente egyszer kihelyezett, személyes ügyfélszolgálatot működtet Zircen, a Békefi Antal Városi Könyvtárban (József Attila utca 1.) a Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. Erről a VHK értesítette lapunkat.

A lakossági, a társasházi, a vállalkozási és az intézményi hulladékszállítással kapcsolatos ügyintézésre is helyben nyílik lehetőség Zircen áprilistól, szerdánként
A lakossági, a társasházi, a vállalkozási és az intézményi hulladékszállítással kapcsolatos ügyintézésre is helyben nyílik lehetőség Zircen áprilistól, szerdánként
Fotó: Rimányi Zita / Napló

Az ügyfélszolgálaton intézhető ügyek: lakossági, társasházi, vállalkozási és intézményi hulladékszállítással kapcsolatos ügyintézés, szolgáltatás igénybevétele illetve módosítása, adatváltozás bejelentése, számlázással kapcsolatos információk kezelése, hulladék-gazdálkodási közszolgáltatás szüneteltetése.

Az új, zirci hulladékos ügyfélszolgálati pont szerdánként 9 és 13 óra között lesz nyitva, először húsvét után, azaz április 3-án.
Az ügyfélszolgálati pont pénztárral nem rendelkezik, edényvásárlás ügyében továbbra is a veszprémi központi ügyfélszolgálat munkatársai állnak az ügyfelek rendelkezésére. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában