Emelkedő pálya előtt

2018.04.25. 15:31

Átvette megbízólevelét Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő

Fenyvesi Zoltán, országgyűlési képviselő részére szerdán adta át megbízólevelét Varga Tiborné, a Választási bizottság elnöke.

Tóth B. Zsuzsa

Varga Tiboné adta át a megbízólevelet Fenyvesi Zoltánnak Fotó: Tóth B. Zsuzsa/napló

Varga Tiborné, a Veszprém megye 3. számú országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság elnöke a választások eredménye ismertetését követően átadta Fenyvesi Zoltánnak a megbízólevelet. Gratulált, majd áldásos, eredményes tevékenységet kívánt a képviselőnek. Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő köszönetet mondott a családtagjainak, valamint mindazoknak, akik segítették az elmúlt időszakban. Úgy fogalmazott, hogy a választópolgárok jó döntést hoztak.

Varga Tiboné adta át a megbízólevelet Fenyvesi Zoltánnak
Fotó: Tóth B. Zsuzsa/napló

– Választókerületünk újra csatlakozhatott az országhoz. Az a három éves megtorpanás, amely jellemezte ezt a választókerületet, reményeim szerint véget ért, a következő időszak újra emelkedő pályára viszi ezt a választó kerületet is. Olyan magasra, amilyen magasan volt elődöm, Lasztovicza Jenő munkássága idején – mondta Fenyvesi Zoltán és a feladatokról szólva hozzátette, hogy a vállalkozásoknak, gazdasági társaságoknak segíteni kell abban, hogy megfelelő munkaerő utánpótlást kapjanak. Meg kell erősíteni a szakképzést, a vállalkozási tevékenységek forráshoz jutását. Óriási lehetőség előtt áll e vidék, amelynek a turizmus a kitörési pontja. Szeretné, ha minél több fejlesztési támogatás érkezne ehhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában