segítenek

2018.05.23. 19:13

Összefogtak az emberek a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának családjáért

Segíti, amiben csak tudja Sóly és a környező települések lakossága a szűkös körülmények között élő családot, akinek nyolcéves kislányát nemrég megölték.

Kovács Erika

Erről értesültünk Kaptúr Józseftől, Sóly polgármesterétől.

Segélyt adnak a családnak

A település elöljárója azt mondta, rendkívüli segélyt adnak a családnak, és a temetéshez is hozzájárulnak. Mindemellett egy régi szavazóurnát átalakítottak, lezártak és lepecsételtek, hogy abba elhelyezzék adományaikat azok, akik szintén segíteni szeretnének a kislány családjának. Az adomány részleteiről Sóly honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők.

Kaptúr József, Sóly polgármestere: segítjük a családot, amiben csak tudjuk

A polgármester arról is beszélt, hogy a környező települések elöljárói, így Vilonya és Hajmáskér polgármesterei jelezték neki, hogy szintén adománygyűjtést szerveztek településeiken.

Néhány órával később találták meg

Megírtuk, a nyolcéves sólyi kislány, Adrienn május 18-án, délután tűnt el rollerezés közben, majd néhány órával később találták meg holtan. A feltételezett elkövetőt nemsokára elfogták, a Veszprém megyei nyomozók előterjesztést tettek a fiatal előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság május 21-én elrendelt. A 16 éves hajmáskéri F. F. beismerte tettét, ellene a 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában