Balatonfűzfőn lépett fel a színház négytagú csapata

A Maradj otthon, mi megyünk! program keretében három helyszínen énekelt Keller János, Keller Márton, Kőrösi Csaba és Módri Györgyi színművész a fűzfőiek nagy örömére.

Szendi Péter

Szanyi Szilvia polgármester (középen) a Petőfi Színház maroknyi csapatával

Fotó: Szendi Péter/Napló

A Vágfalvi Ottó Művelődési Központ és Könyvtár, az önkormányzat jó kapcsolatot ápol a teátrummal. Tavaly ősszel három nagy sikerű színdarab volt a művelődési központban. Idén tavasszal folytatódott volna a színházi évad, de a koronavírus-járvány miatt csak a Jövőre veled ugyanitt 2 színdarabot láthatta a közönség. Ezért is jött jókor, hogy a Veszprémi Petőfi Színház maroknyi csapata szórakoztató zenés műsorral kedveskedett a városban.

Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes köszöntötte a városrészek lakóit. Elmondta, hogy Veszprémben a lakótelepek, a városrészek milyen örömmel fogadták a kezdeményezést. Küldetésük célja, hogy elhozzák a nehéz napokban a színház gyógyító erejét. Oberfrank Pál igazgató mindig szívesen jön Fűzfőre. Örömét fejezte ki, hogy tavaly megduplázódott a színházi nézők száma, ami azt bizonyítja, hogy szükség van a színvonalas kultúrára. Az elmaradt három előadást ősszel szeretnék bemutatni.

Szanyi Szilvia polgármester (középen) a Petőfi Színház maroknyi csapatával
Fotó: Szendi Péter/Napló

Ezután számos operett- és örökzöld sláger csendült fel a négy művész jóvoltából. Sokan az ablakban, az erkélyen énekeltek, táncoltak és integettek, látszott rajtuk, hogy nagy boldogságot szerzett nekik a teátrum.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában