17. Pannonfíling: rövidfilmek egész nap Veszprémben

Idén tizenhetedik alkalommal rendezik meg a Pannonfíling Mozgóképes Találkozót Veszprémben, november 6-án, szombaton. A fesztiválon hazai és határon túli alkotók rövidfilmjeit nézheti meg a közönség.

2005-ben tartották az első Pannonfíling Mozgóképes Találkozót Veszprémben, amely azóta is jó bemutatkozási lehetőség a hazai és határon túli alkotóknak, és kiváló alkalom az érdeklődő közönségnek, hogy kötetlenül beszélgessen a látottakról a zsűrivel és a filmesekkel.

Dósay Norbert és Németh Csaba, a Pannonfíling Mozgóképes Találkozó szervezői elmondták, az előzsűrizés során közel negyven nevezés közül választották ki a versenyprogram rövidfilmjeit.

A találkozó jelmondata – „rövid filmek hosszú napja” – továbbra is igaz, hiszen a rendezvény szombat délelőtt 10 órától egészen estig tart. A 17. Pannonfílingen változatos rövidfilmeket láthat a közönség az Expresszó Klubban, hiszen lesznek kisjátékfilmek, animációs filmek, sci-fi vagy thriller, de drámai és romantikus történetek is.

Az idei Pannonfíling szakmai zsűrije Sós Ágnes filmrendező, BIDF-fesztiváligazgató, Németh Rajmund, Veszprém-Balaton 2023 EKF filmes projektek és Schnabel Annabella, a tavalyi fesztivál győztes filmjének alkotója lesz.

A 17. Pannonfíling Mozgóképes Találkozót november 6-án, szombaton tartják a veszprémi Expresszó Klubban. A részletes program megtalálható a pannonfiling.hu oldalon és a rendezvény közösségimédia-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában